A A A

Daniela Morari: „Erasmus+ este o iniţiativă demnă de susţinut şi de promovat”

Publicat:Thu, 23/05/2019 - 16:50

23 mai 2019, Chișinău - Îndemn pe toţi cei interesaţi să beneficieze de oportunităţile oferite de Erasmus+ pentru a obţine noi cunoștințe în cadrul unor instituții și organizații din diferite țări europene. Declaraţia a fost făcută de secretarul de stat, Daniela Morari la deschiderea evenimentului “Erasmus+ Alumni Crossroads”,  organizat cu ocazia aniversării a 25 de ani de implementare a Programului Erasmus+ şi 10 ani ai Parteneriatului Estic.

În discursul său Daniela Morari a subliniat rolul important al Oficiului Național Erasmus+ în coordonarea valorificării programului Erasmus + de către Republica Moldova. „Erasmus+, este o inițiativă demnă de susţinut şi de promovat, oferind valoare adăugată moldovenilor şi Republicii Moldova”, a mai punctat diplomatul moldovean.

 

De asemenea, secretarul de stat a îndemnat pe toţi cei interesaţi să beneficieze de oportunităţile oferite de Erasmus+ pentru a obţine noi cunoștințe în cadrul unor instituții și organizații din diferite țări, exprimând speranţa că acestea vor fi implementate cu succes ulterior întru realizarea viitorului european al ţării noastre.

 

 

 

 

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda