Comunicate de presă

Update! Accident rutier în regiunea Kaluga soldat cu morţi şi răniţi

Update! Accident rutier în regiunea Kaluga soldat cu morţi şi răniţi

Update! 13.30 - Ministerul Afacerilor Interne a creat o celulă de criză pentru monitorizarea situației în urma accidentului, dar și  luarea de decizii în caz de necesitate. În cadrul celulei sunt implicați factori de decizie din cadrul ministerului care vor putea ajuta persoanele rănite și apropiații oamenilor decedați. Rudele și apropiații celor implicați în accidentul de circulație din regiunea Kaluga pot afla mai multe informații contactînd telefonul de încredere al IGSU la numărul  022 78 -50 -32.

4 august, Kaluga- Ambasada Republicii Moldova la Moscova aduce la cunoștință că în regiunea Kaluga s-a produs un accident rutier cu implicarea unui microbuz care transporta cetăţeni moldoveni. 

În urma impactului violent, potrivit datelor comunicate de către reprezentanţii situaţiilor excepţionale ai Federaţiei Ruse au decedat 6 cetăţeni ai Republicii Moldova, iar alţii 8 s-au ales cu traumatisme. Reprezentanții misiunii diplomatice colaborează cu serviciile specializate ruse pentru stabilirea circumstanțelor producerii accidentului, identificării victimelor şi acordării suportului necesar familiilor celor decedați şi răniți.

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +7 929 964 9079.