Comunicate de presă

Întrevederea Ministrului Tudor Ulianovschi cu Bogdan Aurescu, Consilier Prezidențial pentru politică externă

Întrevederea Ministrului Tudor Ulianovschi cu Bogdan Aurescu, Consilier Prezidențial pentru politică externă
Aflat în vizită de lucru la București, astăzi, 6 februarie 2018, Tudor Ulianovschi, Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, a avut o întrevedere cu Consilierul Prezidențial pentru politică externă, Bogdan Aurescu.
 
Șeful diplomației moldovenești a transmis Președintelui României, Klaus Iohannis, sentimente de recunoștință din partea Guvernului de la Chișinău pentru eforturile pe care le face în plan intern și extern în vederea promovării intereselor Republicii Moldova și a parcursului ei european.
 
Discuțiile dintre cei doi interlocutori s-au referit în mare parte la diverse aspecte ale integrării europene a Republicii Moldova și la modalitățile de sprijin, pe care România le oferă și le va oferi în continuare țării noastre. De asemenea, o atenție specială a fost acordată reglementării transnistrene, acțiunilor întreprinse de autorități în vederea consolidării încrederii între populația de pe cele două maluri ale Nistrului, precum și dimensiunilor internaționale ale subiectului.