Comunicate de presă

Ministrul Tudor Ulianovschi l-a primit pe Ambasadorul României, Daniel Ioniţă

Ministrul Tudor Ulianovschi l-a primit pe Ambasadorul României, Daniel Ioniţă
La 19 ianuarie 2018, Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă.
 
În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda relaţiilor moldo-române, inclusiv în contextul procesului de integrare europeană a Republicii Moldova, o atenţie deosebită fiind acordată perspectivelor de dezvoltare a cooperării bilaterale în diverse domenii de interes reciproc.
 
Cei doi interlocutori, de asemenea, au confirmat interesul reciproc pentru accelerarea şi diversificarea în continuare a dialogului politic moldo-român, pentru dinamizarea schimburilor comercial-economice şi pentru consolidarea legăturilor cultural-umanitare între cele două ţări.
 
Totodată, interlocutorii au abordat și subiectul organizării vizitei Șefului diplomației moldovenești la București, Ministrul Ulianovschi reiterând disponibilitatea sa de a vizita România în perioada apropiată.