Comunicate de presă

AVIZ DE PRESĂ

16 ianuarie 2019, Chișinău – Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene invită reprezentanții mass-media naționale și internaționale, acreditați în Republica Moldova, la Ceremonia de celebrare a Zilei profesionale a Diplomatului, marcată anual la 17 ianuarie.

Evenimentul este organizat la Filarmonica Naţională ”Serghei Lunchevici” (str. Mitropolit Varlaam 78) cu începere de la ora 11.40.

La eveniment participă Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, miniștrii afacerilor externe al Republicii Moldova și României, Tudor Ulianovschi și Teodor Meleșcanu, reprezentanții corpului diplomatic, acreditat la Chișinău, ministerelor și instituțiilor de stat, instituțiilor de învățământ universitar, etc.

În cadrul ceremoniei, un grup de reprezentanți ai corpului diplomatic va fi decorat cu medalia „Meritul Diplomatic”.

Reprezentanţii mass-media sunt rugaţi să sosească la eveniment către ora 11.30. Accesul la în clădire se va face în baza legitimației de serviciu.
 
Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE la adresa electronică press@mfa.md sau la numărul de contact 022 78 84 07.